2310558844 6940433223, 6978999601 Έυοσμος, Θεσσαλονίκη
 
 
     
  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΡΙΣΤΗΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
     
  ΤΗΛ: 2310558844
6940433223, 6978999601
 
     
 
 
 
 
     
    ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ:
Εύοσμος, Κορδελιό, Ηλιούπολη, Σταυρούπολη, Νικόπολη, Ωραιόκαστρο, Παλαιόκαστρο, Γαλήνη, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι, Ρετζίκι, Χορτιάτης, Πανόραμα, Θέρμη και σε όλη την Θεσσαλονίκη.    
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  INTERWOOD HELLAS
Καυσόξυλα Εύοσμος Θεσσαλονίκη


Η επιχείρησή μας “INTERWOOD HELLAS” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον Εύοσμο στην Προέκταση Μαιάνδρου, Άνωθεν Περιφερειακού (δίπλα στα αξεσουάρ αυτοκινήτων Carner), δραστηριοποιείται για με το εμπόριο στερεών καυσίμων, προσφέροντας ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Είναι κοντά σας για περισσότερα από 15 χρόνια όπου και καθημερινά φροντίζει για την άμεση προμήθεια ιδιωτών και επαγγελματιών με καυσόξυλα και στερεά καύσιμα. Έτσι, χάρη στην υψηλή...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
     
   
 
 
 
 
 
 
     
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ;
Η επιλογή καυσόξυλων για τη θέρμανση του σπιτιού σας έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μερικά εξ αυτών είναι ότι αποτελούν μια φυσική, οικολογική, οικονομική, και αποδοτική επιλογή για τη θέρμανση του χώρου σας. 
 
     
     
 

Εξοικονόμηση Χρημάτων

Τα καυσόξυλα είναι συνήθως πιο οικονομικά σε σύγκριση με άλλες πηγές θέρμανσης, και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο κόστος θέρμανσης του σπιτιού σας.
 

Ποικιλία Επιλογών

Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία καυσόξυλων που μπορείτε να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων ειδών ξύλων όπως δρυ, οξιά κ.α., ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας.
 

Ανεξαρτησία από Ενέργεια

Χρησιμοποιώντας καυσόξυλα, είστε ανεξάρτητοι από τις ενεργειακές πηγές όπως το ηλεκτρικό ρεύμα ή το φυσικό αέριο. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο σε περιοχές που ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές ρεύματος.
 
 
 
 
     
     
     
     
  ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΜΑΣ


Διαθέτουμε καυσόξυλα δρυ και οξιά, τα οποία είναι ελληνικής προέλευσης, τέλειας ποιότητας και χωρίς υγρασία. Είναι εξαιρετικά αποδοτικά και τέλειας ποιότητας, καθώς η προμήθειά τους γίνεται κατά τους θερινούς μήνες και διατηρούνται σε στεγασμένους χώρους για να μην βρέχονται. Έτσι, είναι απαλλαγμένα από την υγρασία που δυσκολεύει το άναμμά τους και δυσχεραίνει την καύση...