2310558844 6940433223, 6978999601 Έυοσμος, Θεσσαλονίκη
hero image
 
 
 
   
     
     
  INTERWOOD HELLAS
Καυσόξυλα Εύοσμος Θεσσαλονίκη


Η επιχείρησή μας “INTERWOOD HELLAS” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον Εύοσμο στην Προέκταση Μαιάνδρου, Άνωθεν Περιφερειακού (δίπλα στα αξεσουάρ αυτοκινήτων Carner), δραστηριοποιείται για με το εμπόριο στερεών καυσίμων, προσφέροντας ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Είναι κοντά σας για περισσότερα από 15 χρόνια όπου και καθημερινά φροντίζει για την άμεση προμήθεια ιδιωτών και επαγγελματιών με καυσόξυλα και στερεά καύσιμα. Έτσι, χάρη στην υψηλή ποιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές της, έχει καταφέρει να διαγράφει μια ανοδική πορεία ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται διαρκώς και να αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

μπορείτε να βρείτε άριστης ποιότητας καυσόξυλα δρυ και οξιά, ξερά και κομμένα στο ιδανικό μέγεθος για τζάκια, σόμπες και ξυλολέβητες, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για την θέρμανση του χώρου σας.

Σας τα προσφέρουμε σε παλέτες αλλά και σε σάκους big bag, σε χονδρική αλλά και σε λιανική πώληση, ενώ διαθέτουμε αρκετό απόθεμα για να καλύψουμε κάθε παραγγελία.

Διαθέτοντας ιδιόκτητα οχήματα, μπορούμε να αναλάβουμε την δωρεάν μεταφορά των καυσόξυλων στο χώρο σας, σε όλη την Θεσσαλονίκη. Με το γερανό μας μπορούμε να ανεβάσουμε και να τοποθετήσουμε την παραγγελία σας έως και τον 2ο όροφο ενώ για πιο πάνω ορόφους συνεργαζόμαστε με ανυψωτικές εταιρείες που διαθέτουν μεγαλύτερους γερανούς.    
 
     
   
 
 
 
 
 
 
  ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη.
 
     2310558844
   6940433223, 6978999601
 
 
 
 
     
 
ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ;

Εάν ενδιαφέρεστε για υψηλής ποιότητας καυσόξυλα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε τη ζεστασιά που αξίζετε, με σεβασμό προς το περιβάλλον και το πορτοφόλι σας. 
 
     
 
 
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά καυσόξυλα που θα σας εξασφαλίσουν αποδοτική θέρμανση.

Στόχος μας είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η άριστη ποιότητα των προϊόντων και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Πραγματοποιούμε δωρεάν διανομή σε όλη την Θεσσαλονίκη.
 
     
   
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ