2310558844 6940433223, 6978999601 Έυοσμος, Θεσσαλονίκη
 
 
 
   
     
     
  ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΜΑΣ
INTERWOOD HELLAS | Καυσόξυλα Εύοσμος Θεσσαλονίκη


Τα καυσόξυλα αποτελούν σίγουρα τον πιο οικονομικό τρόπο για την θέρμανση του χώρου σας.
Στην επιχείρησή μας “INTERWOOD HELLAS” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον Εύοσμο, μπορεί να βρείτε καθημερινά καυσόξυλα άριστης ποιότητας, ενώ αναλαμβάνουμε και την δωρεάν παράδοσή τους στο χώρο σας άμεσα όπου και αν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη.

Διαθέτουμε καυσόξυλα δρυ και οξιά, τα οποία είναι ελληνικής προέλευσης, τέλειας ποιότητας και χωρίς υγρασία. Είναι εξαιρετικά αποδοτικά και τέλειας ποιότητας, καθώς η προμήθειά τους γίνεται κατά τους θερινούς μήνες και διατηρούνται σε στεγασμένους χώρους για να μην βρέχονται. Έτσι, είναι απαλλαγμένα από την υγρασία που δυσκολεύει το άναμμά τους και δυσχεραίνει την καύση.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
 
     
  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΔΡΥ
Τα καυσόξυλα δρυός έχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και παράγουν μεγάλη ποσότητα θερμότητας. Καίγονται αργά και διαρκούν για πολλές ώρες, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
     
 
     
   
 
     
  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΟΞΙΑ
Τα καυσόξυλα οξιάς παράγουν επίσης υψηλής ποιότητας θερμότητα, με μακρά διάρκεια καύσης και ταυτόχρονα είναι αρκετά εύφλεκτα αποτελώντας την ιδανική επιλογή για την θέρμανση του χώρου σας.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
     
 
     
 
 
 
 
 
  ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη.
 
     2310558844        6978999601  
 
 
 
     
 
ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση, σας παραδίδονται κομμένα στο ιδανικό μέγεθος για τζάκι, σόμπες, ξυλολέβητες κ.α. 
 
     
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ
ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τα ιδανικά καυσόξυλα για την αποδοτική θέρμανση του χώρου σας.

Με σύμμαχό μας όλα αυτά τα χρόνια την εμπειρία μας, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και την άψογη εξυπηρέτηση, κινούμαστε στην αγορά των στερεών καυσίμων με στόχο την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Πραγματοποιούμε δωρεάν διανομή σε όλη την Θεσσαλονίκη.